De Keuken

Klein, maar in alles voorzien!

Over de keuken heb ik heel wat slapeloze nachten gehad. We hadden maar zo’n kleine ruimte en het moest toch van alle gemakken voorzien zijn. …en volgens mij is dat aardig gelukt

Meer informatie

De Badkamer

Warm en knus.

De badkamer is in verhouding tot het hele huisje best groot. Er is een heerlijke stortdouche, toilet en wastafel.

Meer informatie

De Huiskamer

Gezellig bij de allesbrander!

Ons gastenverblijf is klein, maar fijn! Alles wat je nodig hebt is aanwezig: Een complete keuken, badkamer en een heerlijke slaapzolder. In de kamer staat een lekkere twee-persoonsbank met een salontafel en een tv. Tevens is de hele begane grond voorzien van vloerverwarming en staat er een fijne allesbrander. Zo gezellig om die aan te steken als het erg koud is buiten!

Meer informatie

De Slaapzolder

Een heerlijke ruimte met een knus gevoel.

De slaapzolder waar je logeert is ruim, maar voelt door het schuine dak met de balken erg knus en romantisch aan. Het heeft ook een fijne, rustige werkplek met genoeg ruimte op het bureau voor je laptop en veel stopcontacten voor al je opladers (al hopen we dat je bij ons komt om te ontspannen en te genieten ;). Wij vonden het vooral heerlijk om hier de dag te beginnen met een lekkere kop koffie in bed en langzaam wakker te worden door de vogelgeluiden.

Meer informatie

Het Terras

Het kleine terras aan de zijkant van het huisje is heerlijk om te vertoeven in de zomer. De hele middag en avond heb je er zon. Vanuit de keukendeur stap je zo het terras op en zit je aan het water. Van alles zwemt er voorbij, zwanen, meerkoetjes, waterhoentjes en zelfs futen.

Meer informatie

Reserveren

Check beschikbaarheid.

Wil je nog weten of ons huisje nog vrij is op jullie gewenste datum? Check via deze link de prijs per nacht en onze beschikbaarheid.

Meer informatie