De plekjes die wij heel leuk vinden

Mensen vragen mij of ik, nu ik in Rotterdam woon, ook vaker uit ga of lekker ga shoppen oid. Eh… nou eigenlijk heb ik dat nog te weinig gedaan. Niet dat dat ik dat niet leuk vind, maar de eerste twee jaar hier in Rotterdam zaten we meer dan de helft van de tijd in lock-down vanwege Corona en het derde jaar zijn we alleen maar bezig geweest met verbouwen. ’t Word dus nu wel tijd om op ontdekkingsreis te gaan en daar heb ik ook zin in! Want áls ik dan al de stad in ging en over de Maas Boulevard richting het centrum reed, dan was ik elke keer weer onder de indruk van de skyline van Rotterdam! “Ik woon gewoon in dit mooie Rotterdam!” dacht ik dan 🙂

guesthouse, b&b, gastenverblijf, rotterdam
Rotterdam, de nieuwe Maas met de Markthal, Het Witte Huis en de Willemsbrug.

We zijn zelf niet van die feestbeesten, maar af en toe lekker uiteten of borrelen met vrienden vinden we super gezellig. Zelf zijn we vaak te vinden in Café Stobbe, een heel gezellig eetcafé in Kralingen met goede bediening en lekker eten. Lunchen in Abrazo (Hillegersberg) is ook altijd erg lekker. Sowieso is Hillegersberg leuk om naar toe te gaan, daar hebben we eerst nog een tijdje gewoond. In de zomer is het erg leuk om er een bootje te huren en heerlijk rond te varen op de Bergse Plassen, van waaruit je ook nog richting De Rotte kunt varen. Picknick mand mee en je hebt een topdag! In de zomer kun je een bootje huren via wijnbar Mendoza of Bootverhuur Hillegersberg.

b&b, bed and breakfast, guesthouse, gastenverblijf, rotterdam
Bootje huren bij wijnbar Mendoza om lekker te varen op de Bergse Plassen

Updates

Er is echt ontzettend veel te doen in Rotterdam. Daarom blijf ik deze pagina updaten. Ik ben zelf immers nog niet zo heel lang bezig met mijn ontdekkingsreis hier. Tips vanuit jullie zijn dan ook van harte welkom, ik plaats ze dan graag op onze pagina!

 

Enjoy 010!