Shoot op de Kop van Zuid

Altijd al eens Rotterdam willen bekijken? En lijkt het je leuk om mooie foto’s van jezelf te laten maken in onze havenstad? Dan is deze deal iets voor jou misschien! Kom overnachten in ons gastenverblijf en plan tevens je minishoot met een professioneel fotograaf (..eh… dat ben ik :D). Samen gaan we op pad, bijvoorbeeld naar de Kop van Zuid of een andere leuke locatie en maken we een mini reportage van jou en je partner (of van jou alleen of met iemand anders mag natuurlijk ook). Optioneel is om met de watertaxi naar de Kop van Zuid te gaan. We stappen samen op bij het Zalmhuis en maken dan een ritje van een klein kwartiertje naar Hotel New York, alwaar we kunnen shooten en natuurlijk een bakkie koffie gaan drinken. Na de shoot ga je met de watertaxi weer terug naar waar je bent opgestapt.

Dit zijn Arnold en Heidi. Zij hadden tijdens het Valentijns weekend een romantische overnachting inclusief minishoot geboekt.

Of liever dichtbij huis?

Heb je niet zo’n zin om de stad in te gaan, maar wil je gewoon lekker in het groen foto’s maken, dan is er de mogelijkheid om dichtbij ons gastenverblijf een kleine reportage te maken, zoals Nicolas en Amandine met hun hondje Sherwood hebben gedaan. De Kralingse plas is ook om de hoek, dat is ook een perfecte fotolocatie!